Saltar al contenido

DE QUÈ VA AIXÒ

REIVINDICA.COM

És la web d’Antoni Cisteró per als escrits i materials que puguin ajudar a difondre la idea que encara és possible un progrés cap a un món més just i solidari, basat en l’ètica, l’empatia i el respecte mutu. Podràs trobar, entre d’altres, els elements següents:

BLOG: Conjunt d’articles centrats en la necessitat d’un canvi a favor del bé comú, basat en la convivència i la consciència del que està en joc. Escrits de l’autor, i també d’altres fonts, sota la categoria D’aquí i d’allà.

CONFLUÈNCIA. Culminat amb la publicació del llibre: CONFLUENYENDO – ¿De qué hablamos cuando hablamos de confluencia? (Llibres a mida, 2015), que pots baixar gratuïtament aquí. Hi ha informació en la què es contrasten els programes electorals de partits d’esquerra amb el que han reivindicat diversos col·lectius socials, posant en relleu el nivell de coincidència creuada entre ells. Aquí en pots veure algun exemple)

PARTICIPACIÓ. Basat en el llibre PARTICIPAR HOY – Notas para una participación eficaz (LuzAzul Ed. 2021), analitzant el procés de participació en tots els nivells, des dels passos fins a prendre la decisió personal de fer-ho, fins a l’interior dels col·lectius, amb el seu necessari equilibri entre els objectius i els actius que aporten els seus membres. Més informació aquí.

MATERIALS ÚTILS: Enllaços a organitzacions i plataformes participatives i de transparència, així com informacions útils per al propòsit d’aquesta web. Inclou un apartat específic relatiu a la Constitució i les lleis electorals.

Els SEGUIDORS d’aquesta web i a les xarxes socials tenen els següents alicients:

1.- Sortejos trimestrals de lots de llibres i/o subscripcions a mitjans digitals.

2.- Accés exclusiu a series d’entrades agrupades en format pdf.

3.- Llibres d’Antoni Cisteró gratuïts en format pdf (CONFLUYENDO i PARTICIPAR HOY)

4.- Accés gratuït als tutoríals de l’autor sobre xarxes socials.

(VERSIÓN EN CASTELLANO)