Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /hosting/www/reivindica.com/public/wp-includes/formatting.php on line 3506
Saltar al contenido

PROJECTE REIVINDICA

PER DONAR SENTIT A TANT ESFORÇ

Durant els darrers anys d’activitat, REIVINDICA.COM, ha constatat la pràctica impossibilitat que els partits polítics anomenats «d’esquerres» i els col·lectius socials reivindicatius siguin capaços de construir un projecte comú de mínims que pugui capgirar la difícil situació per la que estan passant la convivència, el benestar i els drets de tots els ciutadans.  Tanmateix, es percep com a molt necessària la suma d’esforços, com demostra una enquesta que vam realitzar i oferim.

En els darrers temps, s’ha manifestat la necessitat de revisar la validesa i la utilitat d’alguns elements bàsics del sistema democràtic, com la Constitució o la Llei electoral. Per això, hem obert una secció específica per reflexionar sobre aquest canvi.

Aquest blog vol ser la nostra modesta aportació perquè els partits d’esquerres i els col·lectius socials, els dos lluitant per un futur similar, trobin un punt de coincidència. Per això, s’han establert tres blocs d’informació, que pots trobar a la part superior que detallem a continuació. Animem a seguir-nos i compartir amb nosaltres inquietuds i iniciatives.

REFLEXIÓ/ACCIÓ.

BLOG d’anàlisi política i sociològica. Links útils per aportar solucions en l’àmbit de la TRANSPARÈNCIA, la PARTICIPACIÓ i l’ACCIÓ.

Secció sobre CANVI CONSTITUCIONAL, amb una ENQUESTA i VÍDEO explicatiu.

DE CONFLUÈNCIA.

Amb accés a estudis de coincidència programàtica fets durant diferents comicis electorals.

SI ENS SEGUEIXES, HO ACONSEGUEIXES.

tingues gratuïtament: tutorials sobre xarxes socials, accés a pdf de llibres i sortejos periòdics per als seguidors de REIVINDICA.COM

Breve vídeo explicativo (2')

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.