PROJECTE REIVINDICA

PER DONAR SENTIT A TANT ESFORÇ

Durant els darrers anys d’activitat, REIVINDICA.COM, ha constatat la pràctica impossibilitat que els partits polítics anomenats «d’esquerres» i els col·lectius socials reivindicatius siguin capaços de construir un projecte comú de mínims que pugui capgirar la difícil situació per la que estan passant la convivència, el benestar i els drets de tots els ciutadans.  Tanmateix, es percep com a molt necessària la suma d’esforços, com demostra una enquesta que vam realitzar i oferim.

En els darrers temps, s’ha manifestat la necessitat de revisar la validesa i la utilitat d’alguns elements bàsics del sistema democràtic, com la Constitució o la Llei electoral. Per això, hem obert una secció específica per reflexionar sobre aquest canvi.

Aquest blog vol ser la nostra modesta aportació perquè els partits d’esquerres i els col·lectius socials, els dos lluitant per un futur similar, trobin un punt de coincidència. Per això, s’han establert tres blocs d’informació, que pots trobar a la part superior que detallem a continuació. Animem a seguir-nos i compartir amb nosaltres inquietuds i iniciatives.

REFLEXIÓ/ACCIÓ.

BLOG d’anàlisi política i sociològica. Links útils per aportar solucions en l’àmbit de la TRANSPARÈNCIA, la PARTICIPACIÓ i l’ACCIÓ.

Secció sobre CANVI CONSTITUCIONAL, amb una ENQUESTA i VÍDEO explicatiu.

DE CONFLUÈNCIA.

Amb accés a estudis de coincidència programàtica fets durant diferents comicis electorals.

SI ENS SEGUEIXES, HO ACONSEGUEIXES.

tingues gratuïtament: tutorials sobre xarxes socials, accés a pdf de llibres i sortejos periòdics per als seguidors de REIVINDICA.COM

Breve vídeo explicativo (2')

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.